De aankoopmakelaar van Goes en omstreken

Frans den Hollanderlaan 18, 4461 HN Goes

Telefoon: (0113) 21 99 18


Ik ben doorstromer

A. Ik heb mijn huis verkocht

Voordat wij met de aankoop van uw woning aan de slag gaan, nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van een overwaarde, van een restschuld, of andere factoren welke van belang (kunnen) zijn. Uw situatie wordt in kaart gebracht, maar ook de praktische zaken, zoals "wanneer moet ik mijn huis uit?", worden tegen het licht gehouden, zodat duidelijk is welke stap als eerste genomen kan worden.


B. Ik heb mijn huis nog niet verkocht

Kan er al een bod uitgebracht worden op de woning welke ik op het oog heb? Welke risico's loop ik dan? Dat is van vele factoren afhankelijk. Tijdens het intakegesprek worden alle factoren in kaart gebracht, zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien.